Бебі-йога та ритміка

Йога - стародавня система оздоровлення і зміцнення тіла, а також набуття душевного спокою та рівноваги. Вона допомагає досягти легкості, бадьорості, енергійності, покращує роботу всіх органів і систем організму, підвищує тонус, стабілізує травлення, дарує гарне самопочуття і настрій, прояснює розум. Це далеко не всі досягнення, яких можна добитися за допомогою регулярної практики цієї системи, що охоплює всі аспекти нашого існування. Підтримувати здоров'я, розвивати гнучкість і витривалість, уміння концентрувати увагу необхідно з ранніх років, саме тому був розроблений дитячий варіант йоги з урахуванням фізичних, фізіологічних та психологічних особливостей дитини. Перше, що варто сказати за дитячу йогу – що це система самопізнання. Це процес актуальний для людей будь-якого віку. За допомогою дитячої йоги, малюки можуть краще пізнати навколишній світ, розвинути комунікативні навички та звикнути спілкуватися в колективі. Розвиток корисний не тільки в розумовому або фізичному плані, не варто також забувати про духовність та моральні складові.

Серед основних причин, по яких варто записувати дітей на наш гурток, можна виділити:

Всебічний розвиток: з самого раннього дитинства потрібно приділити увагу всебічному розвитку свого малюка. Заняття йогою – оптимальний варіант в цьому питанні.

Приємна атмосфера заняття: усім діткам цікаво вникати в сам процес заняття та виконувати вправи. Заняття проходить у формі гри й тісно пов'язує виконання фізичних вправ з емоційною діяльністю дитини.

Зміцнення фізичного стану: практикується витривалість, гнучкість тіла, розвивається сила та спритність. Діти починають вдумливо ставитися до свого тіла та вчитися керувати ним.

У малюків розвиваються фізичні показники: поліпшується розтяжка та зміцнення основних груп м'язів, завдяки виконанню травмобезпечних вправ; відбувається зміцнення постави, м'язів спини; виправляється неправильне положення стопи; підвищується імунітет. Проводить заняття інструктор з фізичного виховання закладу Панасенко Олена Юріївна.

Вартість занять - 300 грн в місяць